banner2
Öne Çıkanlar Sivas 4 Eylülspor Ayak Sağlığı HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan Bornavaspor Nicolò Zaniolo

Türkiye Varlık Fonu Yapısı Değişti! Başkanlığına Erdoğan Geçti

Resmi gazetenin bugünkü sayısında yayınlanan kararnameye göre  Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketinin Yapısına ve İşleyişine İlişkin Usul ve Esasları değişiti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yönetim kurulu başkanlığına getirilen Türkiye varlık fonu yapısı şu şekilde değişti: " şirketin yönetim kurulu başkanı cumhurbaşkanıdır yönetim kurulu üyelerinden birisi cumhurbaşkanınca başkan vekili olarak görevlendirilebilir yönetim kurulu üyeleri ve genel müdür ile ilgili Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin de aranan şartları taşır" denildi.

Fonun başına Genel Müdür Olarak Zafer SÖNMEZ Atandı

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketi Yönetim Kurulunun Listede Belirtilen Başkan Vekili ve Üyelerden Oluşmasına ve Genel Müdürlüğe Zafer SÖNMEZ’in Atanması Hakkında Kararda Resmi Gazetede yayınlandı.

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim şirketi Yönemi Kurulununun ekli listede belirtilen başkan vekili ve üyelerinden oluşmasına ve Genel Müdürlüğe Zafer Sönmez'in atanmasına 19/8/2016 tarihli ve 6741 sayılı Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketinin Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun 2'nci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddereli gerğeince karar verilmiştir.

1- Başkan Vekili Berat Albayrak 
2- Üye Salim Arda Ermut 
3- Üye Hüseyin Aydın
4- Üye M. Rifat Hisarcıklıoğlu 
5- Üye Prof. Dr. Erişah Arıcan 
6- Üye Fuat Tosyalı 
7- Üye Zafer Sönmez


www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.