banner2
Öne Çıkanlar Kenan Poleo Letná Stadyumu Celalettin Erkmen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim Aktoprak Spor

Şanlıurfa'da otogaz fiyatına tepkileri büyüyor

Şanlıurfalıların bu fiyatlara ise tepkileri her geçen gün gün artıyor. LPG fiyatının Şanlıurfa’da yüksek olması tüketicileri mağdur ediyor.

Vatandaşlar litre fiyatının Şanlıurfa ilçelerinde ve çevre illerde neden daha düşük olduğunu sosyal medya aracılığı ile sürekli tartışmaya açıyor ve yetkililere sesleniyor. 

Sosyal medya siteleri olan Facebook ve Twitter'den "bu soygunu durdurun" diye paylaşım yapan Urfalılar yetkililerden tekelin kırılmasını istiyor. 

İşte bazı paylaşımlar

Yusuf Sabri Dişli ‏
Urfa da otogaz diğer illere göre 20-30krş pahalı.Tepki olağanüstü vücut buluyor.Demeki ki at'ın yemine samanina karışma tarlayı çalabilirsin

Ahin GÜNEŞ 
Viranşehir (2.25) ile Urfa'nın (2.57) LPG Fiyatlarındaki fark.

fethi ‏@bizimgazete63 
#KurbanBayramıMesajım Urfa'daki otogaz fiyatlarına bi çare bulun..

nuri basmacı ‏
@TC_Basbakan Sayın Başkanım hayırlı bayramlar.. Ş.urfa'daki petrol rantına dur diyin otogaz fiyatı diğer illerde 2 tl s.urfada 2.50

Haber: Ali Aslan / www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.