banner2
Öne Çıkanlar Sivas 4 Eylülspor Ayak Sağlığı HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan Bornavaspor Nicolò Zaniolo

Akfen otel yatırımları sürüyor

Akfen Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Gaziantep'te açılışını yaptıkları Novotel ve ibis Oteli tüm Türkiye'ye yaymak istediklerini söyledi.
Akın, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımıyla gerçekleştirilen Novotel ve ibis Otel'in açılışında yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin hemen her yerine yayılmak istiyoruz. Türkiye'nin her ili bu otelleri hak ediyor. Bir milyonu aşmış illerden başladık. Buralara gidince bu illerimizde belli standardın olmadığını gözledik. Halen uluslararası zincirler bu illere gerekli itibarı göstermiyorlar. Halen aile otellerinin elinde. Aile otelleri işletmeciliği ile bir yere kadar gidilebiliyor. Onun için sırada Adana,
Mersin, Şanlıurfa, Denizli ve tüm iller var. Biz buralara gitmekten gurur duyacağız
" dedi.
İstanbul'da çok değerli bir arsasını Accor'u Türkiye'ye getirmek için kullandığını anlatan Akın, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Fransa'da sadece Paris'te bu otellerden sadece 70-80 tane var. Belçika'da 76 tane ibis Otel var. Bize bunlar çok değil. Gaziantep'e bir tane daha olabilir. İstanbul'a 10 tane, 20 tane daha olabilir. Bunu çok rahatlıkla kaldırabilecek durumdayız. Yeter ki cesur olalım, yeter ki yatırım yapmaya hevesli olalım, yeter ki oturduğumuz yerde durmayalım, yeter ki işsizlerimize istihdam sağlamak için biraz hevesli olalım. Biz işsizlerimize iş bulmak için çaba göstermezsek, bu işsizlere hiç de düşünmediğimiz
kişiler iş bulmaya çalışacaktır. Bir Fransız atasözü vardır; 'Siz iş bulmazsanız onlara şeytan iş bulur' diye. Onun için bu işi şeytana bırakmamak lazım. Bizim yatırım yapmamız, bizim iş bulmamız, bizim istihdam sağlamamız lazım."
Akın, Rusya'da da iki oteli hizmete açmayı planladıklarını sözlerine ekledi. İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.