URFA BU PROGRAMI KONUŞACAK...
RUHA TV'de Bugün saat:17.30'da Moderatörlüğünü Gazeteci Mehmet Guli Aslan'ın yapacağı ANİYAD Soruyor Programı'nda İnternet medyası ve ötekileştirme konuları işlenecek.

Bugün saat:17.30'da Moderatörlüğünü Gazeteci Mehmet Guli Aslan'ın yapacağı İnternet medyası ve ötekileştirme özel programının konukları Anadolu İnternet Yayıncılar Derneği (ANİYAD) Yönetim kurulu üyesi Ali Çizmecioğlu ve Şanlıurfa İnternet Haberciler ve Gazeteciler Derneği (ŞİHADER) Başkanı Ömer Dodanlı, İnternet medyası ile ilgili gündeme dair bomba gibi açıklamalar yapacaklar.
İnternet medyasının sorunlarını ve İnternet medyasını ötekileştiren zihniyetleri,İnternet medyasının TV'lerden,gazetelerden ayrı tutulması ilgili sorunlar enine boyuna değerlendirilecek.