banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Şirketlere muhasebe müjdesi!

Kullanıcı dostu bir yazılım olan Exact Online, muhasebe bilmeyenlerin bile  rahatça kullanabileceği bir program. İster faaliyete  yeni  başlayan bir girişimci olun, ister büyük bir organizasyona sahip olun, Exact Online'da size özel bir çözüm mutlaka bulunuyor. 

 Exact Online ile sadece internet bağlantısıyla istediğiniz her yerde ve her zamanda muhasebe işlemlerinizi  gerçekleştirebilir ve kontrol edebilirsiniz. Sunucu ve donanım yatırımı yapmadan, Esure sertifikalı  yüksek  güvenlikli yazılım üzerinden çalışabilir, kayıtlarınızı şablonlar vasıtası ile kolayca yönetebilir, istediğiniz raporları kullanabilir, tüm rapor ve verilerinizi Microsoft Office uygulamalarına aktarabilirsiniz. Muhasabeciniz ile online iletişim kurabilir, gerektiğinde verileriniz üzerinde online düzeltme yapabilirsiniz. 

 Bu programda Türkiye'deki mevzuata uygun olarak güncellemeler otomatik olarak yapılıyor ve ayrıca  ücretlendirilmiyor .

 Exact Online muhasebe yazılım  programının ; Exact Online Invoicing , Exact Online Basic , Exact Online Advanced  ve Exact Online Premium  olmak üzere dört farklı paket seçeneği bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.