banner2
Öne Çıkanlar Suriye Diyarbakır Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta

Sabitdisklere yeni bir rakip geliyor

SSDNOW V Series 64 GB'ı kutu içeriğinden test sonuçlarına kadar derinlemesine incelendi.

Bellek üreticilerinin tümünün geleceğe yönelik tek tahmini var. Er ya da geç SSD'lerin bugün kullandığımız sabit disklerin yerini alacağını düşünen firmalar, her geçen gün SSD modellerini yeniliyorlar.

SSD'lerin avantajları çok sayıda ve mevcut dezavantajları olan fiyat ve kapasite de aşılmayacak şeyler değil. Bu yüzden yapılan bu tahminlerin yakın gelecekte doğrulanacağını söyleyebiliriz.

Kingston SSDNOW

Kingston da buna yönelik çalışmalarına devam ediyor. SSDNOW V Series'e dahil olan 64 GB'lık SSD, test merkezimizi ziyaret etti. 2,5 inçlik bir model olan bu SSD'nin en önemli özelliği beraberinde ürünü harici olarak da kullanmayı sağlayan bir kutuyla gelmesi.

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, Kingston SSDNOW V Series 64 GB'ı önce kutusundan çıkaralım, sonra ise test sonuçlarına bakalım.

Test sonuçlarını görmek için tıklayın

:: SSD kullanmayı düşünüyor musunuz?

SDN - http://shiftdelete.net

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.