banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Urfa Haberleri Taş Tepeler Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum

Akıllı Saatlerin çok ince versiyonu geliyor


Qualcomm, akıllı saatler için ürettiği yeni işlemcisi Snapdragon Wear 2100'ü resmi olarak duyuruldu. Giyilebilir teknolojiler için yeni bir çağ başlatacağı söylenen bu işlemciyle beraber daha ince akıllı saatler mümkün olacak.

Snapdragon 400'den kat kat iyi
Snapdragon 400 yongasının yerini alacak Snapdragon Wear 2100'ın toplamda 4 ana önemli özelliği yer alıyor. Bunlardan ilki boyut çünkü Snapdragon Wear 2100'ün tasarımı Snapdragon 400'den daha ince.

Güç tarafında da yeni işlemcinin önemli avantajları var. Snapdragon 400'e göre %25 daha az güç tüketen Snapdragon Wear 2100, daha uzun pil ömrü sunacak.

 

Sensörler tarafında ise yeni işlemcide Snapdragon 400'e göre çok daha iyi takip sistemlerini kapsayan sensörler bulunuyor. Son olarak bağlantı noktasında ise GNSS entegrasyonlu 4G LTE desteği ile düşük güç tüketen Wi-Fi ve Bluetooth bulunuyor.

Kaynak: PhoneArena

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.