banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep Türkiye harran mehmet ekinci kaza

Öğrencilere Hikâyeyle Teknoloji Bağımlılığı Semineri Verildi

Seminer sırasında, öğrencilere Şanlıurfa Valisi Sayın Hasan Şıldak ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Asım Sultanoğlu'nun selamları ve sevgileri öğrencilere iletilerek, motivasyon sağlandı. Heyecanlı ve verimli geçen seminere, okuldaki öğretmenler, idareciler ve 100 öğrenci katıldı.

Seminer, uygulamalı bir şekilde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi üyesi eğitimci Muharrem Çelik tarafından sunuldu. Seminer sonrasında, çocuklara seminerle ilgili sorular soruldu ve cevaplar alındı. Seminerde, çocukların hayatları boyunca yapmamaları gerekenlere "hayır" demeleri gerektiği, yapmaları gerekenlere ise "evet" bilinciyle hareket etmeleri vurgulandı. Kitap okuma, spor yapma, sanatla ilgilenme gibi olumlu alışkanlıklar teşvik edildi. Ayrıca, zamanı boşa harcamamak için rastgele teknolojik aletleri kullanmaktan kaçınılması gerektiği bilinci de öğrencilere aşılandı.

Bu verimli seminer, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Türkiye Bağımlılıklarla Mücadele Eğitimleri kapsamında gerçekleştirilen eğitim TBM modellerinden biriydi. Okul Müdürü Hasan Yıldız, seminerin öğrencilerin dünyasında kalıcı etkiler bırakacağını belirterek, konunun çocukların gözü önünde tiyatro ile canlandırılmasının en büyük etken olduğunu ifade etti. Seminerin düzenlenmesinde başta Şanlıurfa Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve eğitimci Muharrem Çelik olmak üzere tüm katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.