banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Teknik Direktör Bozkurt, Haftayı Değerlendirdi

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk iddiasını sürdüren Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor'un dünkü 8-0'lık galibiyeti gündemdeki tazeliğini koruyor. Futbol çevreleri tarafından takdir edilen oyunu ile taraftarına adeta futbol şöleni yaşatan sarı yeşilli ekip, maçın hemen ardından ara vermeksizin bu kez Erzincan deplasmanı hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde bir araya gelen takımda moral ve motivasyonun yükse olduğu gözlenirken günün antrenmanı yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

"MÜKEMMEL BİR ATMOSFER, GÜZEL BİR GALİBİYET"
Antrenmanın ardından haftanın değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Serdar Bozkurt, alınan galibiyetten dolayı tüm futbolcularını tebrik etti. Son 6 maçında kalesinde sadece 3 gol gören İnegöl karşısında alınan 8-0'lık galibiyetin önemli olduğunu belirten Teknik Direktör Bozkurt, "Futbolcularımız 90 dakika boyunca disiplini elden bırakmadı. Bu da bize güzel bir galibiyete vesile oldu. Oyuncularımız kadar stadı dolduran tüm taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Mükemmel bir atmosfer bize yaşattılar. Bu inanç bizi sezon sonu şampiyonluğa taşıyacaktır. Öte yandan bu hafta da zorlu bir Erzincan deplasmanımız var. Haftaya yine bakarsak tüm rakipler birbirleri ile oynuyor. Bu maçtan mutlak galibiyet alarak haftayı avantaja çevirmeliyiz. Tüm detayları gözden geçiriyoruz ve çok iyi bir konsantre ile bu deplasmandan da galibiyet almayı hedefliyoruz" dedi.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.