banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl MHP ABD Suruç

PTT 1.Lig’de heyecan dorukta

Ligde küme düşme potasında bulunan Ankaragücü, Kartalspor, Taşanlı LinyitSporGöztepe, Denizli ve Samsunspor arasında ligde kalma savaşı devam ediyor.

Bu hafta Şanlıurfaspor şampiyonluk yolunda Karadeniz temsilcisi Rizespor ile GAP arena stadyumunda karşı karşıya gelecek. Şanlıurfaspor son iki haftada aldığı galibiyetlerle rahat bir nefes alırken rakibi Rizespor şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyor. Son iki haftanın galibi sarı-yeşilli ekibimiz Rizespor maçı öncesinde yapılan antremanlarda futbolcularımızın hırslı ve istekli çalışmaları dikkat çekti. Rizespor karşısında galip gelmek istediklerini belirttiler. Samsunspor’a iki Boluspor’a 1 gol atan golcümüz Bangura bu maçta da takımın gol ayaklarından birisi olacak. Ayrıca Şanlıurfaspor’da Göztepe maçında direkt kırmızı kart gören Kağan ile kaptan Serdar Özkan’ın bolu maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle forma giyemeyecekler.

Haber: Ali AKARSLAN / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.