banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Karaköprü Belediyespor, Taraftarlar Derneğini Ziyaret Etti

 Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karaköprü Belediyespor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret ederek taraftarlarla buluştu.

TFF 3. Ligde Şanlıurfa’yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor’un Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerini sürdürüyor. İlçedeki mülki idare amirlerini ziyaret eden Başkan Aslan ve yöneticiler son olarak Karaköprü Belediyespor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret ederek taraftarlarla buluştu.

Kulüp Başkanı Mustafa Aslan’a yönetim kurulu Üyeleri, Ahmet Kaytan, M. Mevlüt Keklik, Müslüm Korkmaz, Ahmet Badıllı, Adem Şa ve Mustafa Kemal Polat eşlik ederken, Karaköprü Belediyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Toprak ve taraftarlar yöneticileri karşıladı.

Taraftarın desteğini her iç saha maçında arkalarında gördüklerini dile getiren Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, her zaman tribündeki yerini alarak 90 dakika takımı destekleyen taraftar grubuna teşekkür etti. Başkan Aslan, “Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla Şanlıurfa’daki ve ilçemizdeki mülki idare amirlerini ziyaret edip formamızı hediye ettik. Bugün de her zaman yanımızda olan vefakâr taraftarlarımızı ziyaret ettik. Takımımız hakkında sohbette bulunduk ve destekleri için kendilerine teşekkür ettik. İnşallah bundan sonra da takımımızın başarısı için desteklerini artırarak devam ettireceklerine inanıyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Toprak da ziyaretleri için Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ve yöneticilere teşekkür etti. Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretin ardından taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.