banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İşte eski yöneticileri aldığı faizin ispatı

Basın mensuplarınada dağıtılan belgelerin yalan ve yanlış olduğunu belirten açıklamalar bazı eski yöneticiler tarafından ardı ardına yapılırken, Sarı Yeşilli kulüp bu kez yine belgeleriyle açıklama yaptı.
Şanlıurfaspor’dan asıl alacağının yanı sıra faizinide belgeleyen Şanlıurfaspor kulübü, takdiri yine kamuoyuna bırakıyor.
Bazı eski yöneticilerin mevcut iş başında olan yönetimi hedef alarak sarf ettikleri ağır hakaretleri karşısında haklı olduklarını ifade eden Şanlıurfaspor kulübü yönetim kurulu, “Eskiden kalan borçlarını faizi ile alan ve sonrası bize hakaret edenleri Şanlıurfalıların takdirine bırakıyoruz. Belgelerde de göründüğü gibi asıl alacağının yanı sıra kulüpten faizini de tahsil etmiş insanlar, Şanlıurfaspor’u sevdiklerine inanmıyoruz. Adı kanuni faiz olan bi tutarı faiz olarak kabul etmiyorsanız yine sizi vijdanınız ile baş başa bırakıyoruz. Buradan Tüm Şanlıurfalılara sesleniyoruz. Bazı eski yöneticiler, kendilerini aklamak için her türlü yalanı söyleyebiliyor. Biz Şanlıurfaspor kulübü olarak şeffaf olmaya devam edeceğiz. Halkımız gerçek neyse her şeyi bilsin. Doğru olan birdir ve oda belgeleriyle ispatlanmıştır. Belgede yer aldığı gibi yönetici arkadaşımız asıl alacaklarının yanı sıra faizinide almıştır. Şimdi çıkmış diyorki; bu avukat masraflarıydı. Peki kendisine sormak istiyoruz? Avukat masraflarını kulüpten tahsil etmemiş olsaydı kimden tahsil edecekti? Siz bir avukata bir dava için gittiğinizde avukat sizden masraf yada yüzde olarak bir oran istiyor. Sonuçta o alınan para kulüpten senin adına avukata verilmiş bir meblağdır. Bunu da kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
Eski Kulüp başkanı Kemal Saraçoğlu'nunda kulübe ne kadar hibe ettiğini ve ne kadar parasını geri aldığını da öğrenince yine şaşıracaksınız.
Kulüpten 257.972. TL alacağı olan Eski Kulüp başkanı Saraçoğlu her platformda çok sevdiğim dediği kulübüne 128.000 TL hibe ederken, 129.972 TL'yide geri aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.