banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Hamit Derman Gençlik Merkezi Müdürlüğüne atandı

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürlüğüne atanan Eğitimci-Yazar Hamit Derman Hoca, gençliğin sorunlarını ele aldığı bir makalesinde şu tesbitlerde bulunmaktadır;
''Özellikle eğitimcilerimizin sorunlu gençlerin topluma kazandırılması için çok çaba göstermesi gerekiyor.Bu çocuklarımız ya bizim öğrencilerimizdir.Ya da bizim çocuklarımızdır. Her halükarda bu gençleri sokaktan kurtarmamız gerekiyor. Bu çocuklar bizim çocuklarımızdır.Çocuklarımızı topluma kazandıracak ve yararlı birey haline getirecek projelere kafa yormalıyız.Yoksa yarın bu çocukların yapacakları yanlışlıkları düzeltmek için çok ama çok projeye kafa yoracağız. Fakat o zaman çok geç olacaktır.

Hamit DERMAN Kimdir ?

1976 Şanlıurfa'da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Şanlıurfa'da tamamladıktan sonra Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 2000 - 2006 yılları arasında MEB'de Öğretmen olarak çalıştı.2006 -2015 yılları arasında MEB'e bağlı okullarda farklı kademelerde yöneticilik yaptı.
Yılardır Çeşitli yerel ve Ulusal Haber siteleri ve gazetelerde köşe yazarlığı yapmaktadır. Ayrıca birçok Sivil Toplum Örgütünde yönetim kurulu üyeliği olan Hamit DERMAN eğitimci yönüyle birlikte farklı sosyal yönleri ile dikkat çekiyor.

Köşe yazarlığı yapan Hamit DERMAN, Şanlıurfa'da yayınlanan bir çok haber sitesi ve gazetede Gençlik, Eğitim, Ahlak, Kültür ile alakalı köşe yazıları yazmaktadır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.