banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI ile anlaştı urfaspor kartalspor maçı trafik kazası

Eyyübiye ilçesinde 1. Spor Şöleni sona erdi

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü Spor Birimi tarafından 16-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Eyyübiye Belediyesi 1. Spor Şöleni kupa töreniyle son buldu. Gençliğe verdiği önemle kamuoyundan takdir toplayan Eyyübiye Belediyesi, spor şöleni etkinliğiyle gençlerin kötü alışkanlıklar yerine spora yönelmesine vesile oluyor. Birincisi bu yıl yapılan ve önümüzdeki yıllarda periyodik olarak her yıl düzenlenecek olan spor şöleni adeta karnaval havasında geçti. 16 -19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen spor, basketbol, futbol ve masa tenisini kapsayan spor şöleninin açılış ve kapanışında gençlerle bir araya gelen Başkan Ekinci, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 21 okul takımının katıldığı ve farklı kategorilerde düzenlenen şölenin finali 19 Mayıs’ta gerçekleşti. Kupa ve madalya törenine katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ”Gençlerimizin her zaman yanında olacağız ”dedi.

Başkan Ekinci, ‘’Gençlik bizler için önemlidir. Eyyübiye Belediyesi ilk geldiği günden itibaren gençlere pozitif ayırımcılık tanımıştır. Çünkü genç bir ilçeyiz. Yaş ortalaması 19.4 olan bir ilçedir. Böyle bir ilçe de gençlerin projelerin merkezinin yerine koymazsak projede bir eksiklik var demektir. Dolayısıyla kırsalda, şehir merkezinde 21 okul katıldı. Futbol, Basketbol, Masa tenisi dallarında yarıştılar. Bugün itibari ile ödül töreni ile bu yarışmalar sonuçlanmış oldu. Bizim nezdimizde katılan tüm takımlar birincidir. Ama her yarışmanın sizin de bildiğiniz gibi birincisi, ikincisi ve üçüncüsü vardır. Bu anlamda bu tarz değerlendirmeler yapıldı. Bu yarışmanın amacı yarışmaktır, amaç yarışmalara katılmaktır, amaç bu tarz organizasyonlarda gerek okulunun, gerek köyünün, gerek mahallesinin ismini duyurabilmektir. Tabi ki spor ahlakı çerçevesinde centilmence mücadele olmak şartı ile bu organizasyonu kazasız, belasız atlatılması konusunda sarf eden tüm görevli arkadaşları tebrik ediyorum. Eyyübiye Belediyesi Birinci spor şenlikleri kapsamında Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı’nın yöneticilerine bu programda bu sahayı kullanma iznini verdikleri için ve bu programda bizlerle paydaş oldukları için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıl içerisinde inşallah daha geniş katılımlı ve daha birkaç dal eklenmek kaydı ile gençlerin daha rahat ve iyi bir şekilde ter dökebilecekleri daha nice yarışmalara diliyorum.” Açıklamasında bulundu.

Eyyübiye Belediyesi 1. Spor Şöleninde Ortaokullar futbol kategorisinde; 1. Müslüm Gülel,2. Osmanlı Ortaokulu, 3. Halilürrahman Ortaokulu olurken, Liseler basketbol kategorisinde; 1. Şair Nabi Anadolu, 2. Tes-İş Anadolu, 3. Sanayi Teknik lisesi oldu. Ortaokullar voleybol kategorisinde 1.Payamlı, 2. Ulucanlar,3. Ertuğrul Gazi Ortaokulu oldu. Dereceye giren okullara kupa ve madalyalarıyla birlikte eşofman, top, çanta, şort ve tişört gibi hediyeleri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci tarafından verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.