banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Eski futbolculardan çağrı: Şanlıurfaspor yok olmasın

Önceki gün Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır, takıma sahip çıkılması için sosyal medyadan bir takım açıklamalarda bulunmuştu. Çakır'ın bu açıklamasından sonra sosyal medya uygulaması Twitter'de #SanliurfasporYokOlmasin hastaghı başlatıldı. Twitter'da açılan #SanliurfasporYokOlmasin hastaghına birçok futbolcu ve teknik direktör de destek verdi.

Geçmiş yıllarda Şanlıurfaspor'da forma giymiş olanlarla birlikte milli takımda oynamış eski ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu futbolcular, çektikleri videolarla mesaj göndererek Şanlıurfaspor’a destek verilmesi gerektiğini ifade ettiler.

İşte o mesajlar:

Ahmet Dursun: Şanlıurfaspor'un durumuna gerçekten üzülüyoruz. İnşallah borçlar ödenir ve  tekrar eski gücüne kavuşur. Bir örneği var; Kocaelispor. Benim ilk Kulübüm. Borçları ödendi ve yavaş yavaş toparlanıyorlar. Onların süreci çok uzun sürdü, İnşallah bunu Urfaspor yaşamaz.

Ali Tandoğan: Değerli Urfalılar,  tüm camia, tüm şehir ele ele verip Urfaspor'u ayakta tutmak için çaba harcamalıdır. Ben o değerli forma altında hocalık yaptım. Urfa şehrinin ne kadar değerli olduğunu çok iyi biliyorum. Siz de buna önem verin lütfen. Birlikte Urfaspor'u toparlayalım, üst liglere taşıyalım.

Ali Cansun: Urfa şehrinin en önemli değeri olan Şanlıurfaspor Kulübü yok olmasın, lütfen destek verelim.

Şaban Özel: Gururla 3 yıl formasını giydiğim Şanlıurfaspor'un mevcut durumu hepimizi üzmektedir. Güç birliği yaparak Şanlıurfaspor'un yol olmasına izin vermeyelim. Unutulmasın ki; dünya vazgeçenleri değil, azmedenleri hatırlar.

Yasin Davuş: Biz futbolcular olarak Urfaspor'un ne kadar büyük bir camia olduğunun farkındayız. Şehir, taraftar hep beraber el ele verip, bir bütün olup bu zorluğun üstesinden gelebiliriz.

Hüseyin Kala: Sevgili Urfalılar, Şanlı şehrin Şanlı takımı Urfasporumuz yok olmasın. Lütfen sahip çıkalım.

Serkan Balcı: Peygamber şehri Urfa, takımına sahip çık.

İzzet Yıldırım: Formasını giydiğim, onur ve şerefle mücadele ettiğim Urfaspor'un kapanma durumuyla karşı karşıya kalması beni derinden üzmektedir. Türkiye liglerinin önemli takımlarından biri olan Urfaspor'a herkesin sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Büyük camialar öyle kolay kolay tarihten silinemez. Haydi Urfalılar, lütfen takımına sahip çık.

Mehmet Çakır: Peygamberler şehri Şanlıurfa, takımına sahip çık, Şanlıurfaspor yok olmasın.

Fevzi Özkan: Ülkemizin bir an önce bu virüs belasından kurtulması için dua ediyoruz. Şu anda da bir gerçek var; Şanlıurfaspor gerçeği.. Doğup büyüdüğüm, altyapısında yetiştiğim Şanlıurfaspor yok olmasın. Lütfen hep birlikte el atalım.

Mehmet Gönülaçar: Şanlıurfaspor'un durumundan hepimiz haberdarız ve muzdaribiz. Sayın Valimizden ve Belediye Başkanlarımızdan destek bekliyoruz. futbolcular olarak gereken fedakarlığı yaptık ve bundan sonra da yapmaya hazırız. Şanlıurfaspor yok olmasın. (RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mr.Zotto Derneği Basın Sözcüsü 4 yıl önce

Urfaspor hepimizin. El birliği ile takımı kurtarabiliriz. Sadece 1 yıllığıma aylik su parasina hane başına 50 Tl, dukkan başına 100-200Tl(dükkanın konumuna göre) eklenmeli. Ayrica firında tepsi başına 1 tl alinip takima aktarilmali.

Avatar
Kapakli Esnaflari Gelistirme Anonim Derneği 4 yıl önce

Mr. Zotto ya katiliyorum . Biz kapakli esnafi arak dükman basina 1 defaya mahsus 50.000 er Tl verelim