banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Mehmet Ali Cevheri Siverek’te incelemelerde bulundu


        
     Esnafların hoşgörü ile karşıladığı Cevheri Esnaf ziyaretlerinin ardından Belediye Başkanı ve İlçe kaymakamını makamında ziyaret etti.
     Ziyaretlerin ardından Beraberindekiler ile birlikte Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik merkezinde ilçe kaymakamlığı tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini anma programına katıldı.
    Programda konuşma yapan Cevheri şöyle dedi. “ Devletin kılcar damarlarına kadar girmiş bu örgüt, salt Türkiye’nin dış politikasını emperyalistlerin emmeleri doğrultusunda şekillendiremediği için, büyük Türkiye davasını engellemek için, bu hain kalkışmaya girişmiştir. 15 Temmuz şehitlerini saygıyla anıyoruz” dedi.
    Mehmet Ali Cevheri, daha sonra ilçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan çok amaçlı hizmet evlerini ve tesislerini ziyaret ederek. Siverek belediyesi tarafında restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi hummanlar evini gezdi. İlçedeki temaslarına devam eden Cevheri Belediye başkanı Resul Yılmaz ile birlikte bahçeli evler mahallesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.  Siverek’lilerin ilgi gösterdiği Milletvekili Cevheri gün boyu ilçede temaslarını sürdürdü.
  İlçe’de yapılan tesis ve çalışmaları inceleyen Cevheri İlçe belediye başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.