banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Başkan Yıldırım Milletvekili Aday Adaylığı Müracaatını Yaptı

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs tarihinde yapılacak. AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan 22 Mart Çarşamba gününe kadar sürecek olan adaylık başvuruları için aday adayı olmak isteyen isimler il binasına gelerek başvurularını yapmaya devam ediyor. Aday adayı bolluğu yaşanan AK Parti’de Her gün 09.00-17.00 arası il başkanlığında başvurular kabul ediliyor.

İş İnsanı Ali Yıldırım 28.Dönem Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığı başvuru müracaatını yaptı.Ali Yıldırım Açıklamasında; Bu zor dönemde Cumhurbaşkanımızın bu can siperhane çalışmalarında geri kalmak istemedim. Taşın altına elimi değil gövdemi koymak için geldim” dedi.

ALİ YILDIRIM KİMDİR?

Ali Yildirim 01.01.1969 doğumlu inanlı merkez köyünde doğdu. 1984 te Sanliurfa belediyesinde işe girdi,16 yıl belediyede işçi kadrosunda Kadrolu işçi olarak çalıştı 2001 de  Emekli oldum, 2008 Sanliurfa Hemofiili derneğini Kurdu.15 yıl Stk başkanlığı devam Ediyor.Dernek bünyesinde yılda bir sayı Hemofili yaşam dergisi çıkartmaktadır.Halilye ile teşkilatında 2 dönem Yönetim Kurulu uyeliği ve ilçe Başkan yardımcılığın da bulundu.Ak Parti 28.dönem Milletvekili Aday Adaylığı İçin istifa verdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.