banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Belediye Başkanı Canlı Yayındayken Kızları Stüdyoya Geldiler

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye katıldığı canlı yayında kızları sürpriz yaparak programa katıldı. Seçim çalışmaları nedeniyle çocuklarına fazla zaman ayıramayan Başkan Baydilli sürprizden mutlu olduğunu söyledi.

31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı olan mevcut Başkan Metin Baydilli çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürürken ailesine fazla zaman ayıramıyor. Başkan Baydilli’ye Güneydoğu TV canlı yayınında katıldığı programda çocukları sürpriz yaparak programa katıldı.

Programın son dakikalarında stüdyoya gelen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin kızları Hatice ve Selime Saadet babalarının yanına geçerek programın kalan kısmında canlı yayında kaldılar.

Sürprizden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Başkan Baydilli, “Malum seçim çalışmalarından dolayı maalesef ailemize vakit ayıramıyoruz. Çocuklarımız bizim gözümüzün nuru, evimizin neşesidir. Kızlarım da bu durumdan memnun değil ben de öyle ama beni anlayışla karşılıyorlar. Bu kez onlar yanıma geldiler, inşallah daha fazla vakit ayırmaya çalışacağım” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.