banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Balıklıgöl Kurtuluşspor Beziki Derneği Paylaşan Eller

Şanlıurfa TYB’de Hz. İbrahim'in Tebliğ Metodu konuşuldu


Şanlıurfa TYB’de bu hafta “Hz. İbrahim'in Tebliğ Metodu” konuşuldu.

TYB Şanlıurfa Şube Başkanı Doç. Dr. Mahmut Kaya'nın moderatörlüğünü yaptığı programda Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan, Hz.İbrahim'in Peygamberlik metoduna atıfta bulunarak onun aynı zamanda iyi bir öğretici, iyi bir eğitimci olduğunu söyledi. 

İl Müftüsü Ramazan Tolan, Hz.İbrahim'in inancını tebliğ ederken yakın çevresinden uzağa doğru kanıtlara dayalı olarak karşı tarafın argümanlarını çürüten ve aklı esas alan bir metodu kullandığını aktardı. 

Soru cevap kısmının ardından Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Şanlıurfa Şube Başkanı Doç. Dr. Mahmut Kaya, haftanın konuğu İl Müftüsü Ramazan Tolan ve katılımcı arkadaşlara teşekkür ederek, “Hz. İbrahim’in tevhid inancı ve irşad yöntemi hakkında değerli Müftümüzden önemli bilgiler öğrendik, bu bağlamda sayın Müftümüze ve programımıza katılan tüm misafirlere teşekkür ederim” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.