Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_b5fvchuv4nq2i1c96n7bd8jdd1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Suruç'ta Zincirleme Kaza Çok Sayıda Yaralı Var.. haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Suruç'ta Zincirleme Kaza Çok Sayıda Yaralı Var..

Edinilen bilgiye göre,Reşit K’nın kullandığı 27 Y 9129 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ahmet A. yönetimindeki 63 MA 628 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan 27 Y 9129 plakalı araç, Salih E. idaresindeki motosiklete çarptı.

Kazada yaralanan sürücüler ile Fatmanur K, Elif K. ile Salih E,ile her iki otomobilin sürücüleri yaralandı.çevredekilerin haber vermesi üzerine 112 ekiplerinin olay yerinde İlk müdahalelerinin ardından yaralılar Ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Suruç devlet Hastanesi’nde tedavileri yapılan yapılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.