banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Siz onlara yardım ediyorsunuz ama!

İman, Eman, Dücane kardeşler Suriye’de savaşın başlamasıyla beraber ailesiyle 4 yıl önce Türkiye’ye gelmek zorunda kalmışlar. Türkiye’nin Şanlıurfa İli Süleymaiye mahallesinde vatan özlemiyle yaşayan İman, Eman, Dücane, kendileri gibi savaş mağdurlarının durumuna sesiz kalmayarak her gün topladıkları paraları İHH’nın Suriye çalışmalarına destek olmak amacıyla İHH’ya bağışladılar. Topladıkları 51.5 TL’yi İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Temsilciliğine getiren Suriyeli minik kardeşler Suriye’ye yaptıkları çalışmalardan dolayı İHH’ya teşekkür edip paraları İHH Ş.Urfa Temsilcisi Behçet Atila’ya teslim ettiler.

Suriyeli miniklere gösterdikleri takdire şayan davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür eden İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila, “İman, Emman ve Dücane kardeşlerin İHH’nın Suriye ile ilgili çalışmaları bildiklerini ve bu çalışmaya katkı sağlamak amacıyla bizden kumbara talep edip onunla topladıkları paraları derneğimize getirip Suriye çalışmaları için bağışladılar. Kendilerine bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah ülkelerindeki savaş biran önce sona erer ve en kısa zamanda vatanlarına kavuşurlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.