banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

Sahte Hakim, Savcı, Polis çetesine operasyon; 7 tutuklama VİDEO

 

Şanlıurfa’da Kendilerini savcı, hakim ve polis olarak tanıtan 7 şahıs, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.
Alınan bilgilere göre, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro ekipleri tarafından, 209 suç kaydı ve 50 yakalanması bulunan S.S., teknik takibe alındı. Geniş çaplı takip sonucunda S.S. ve görüştüğü 6 kişi,Şanlıurfa merkez ve Kepezli köyünde düzenlenen operasyonlarla yakalandı. Yakalanan 7 kişi, çeşitli illerden vatandaşları arayarak kendilerini hakim, savcı ve polis olarak tanıtıp 10 milyon TL dolandırdıkları iddiasıyla ifadeleri alınmak üzere, Şanlıurfa Asayiş Büro Müdürlüğü'ne götürüldü.
Şahıslar, sağlık raporlarının da alınmasının ardından, adliyeye sevk edildi. Bu arada, gözaltına alınan şahısların evlerinde yapılan aramada, çok sayıda cep telefonu ve hesap defteri ele geçirildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor
Mustafa Bayar / urfahaber24.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.