banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Flaş Haber-IŞİD Bombacısı Urfa Yolunda yakalandı

Son günlerde giderek artan bombalı saldırı olayları sonrasında 81 ilin emniyet teşkilatı teyakkuza geçmişti. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü de vatandaşların kalabalık olduğu bölgelerde ve alışveriş merkezlerinde personel ve uygulama sayısını artırmıştı. İzmit Otogarı’nda da önlemlerini artıran emniyet yetkilileri saat 20:00 sularında Urfa Cesur Seyahat isimli firmaya ait bir otobüsteki şahsın davranışlarını şüpheli buldu. Şahsa kimlik sorgulaması yapan emniyet güçleri şahsın ‘bombacı’ olarak aranan IŞİD üyelerinden biri olduğunu tespit etti.

ERKEK ŞAHIS, 3 VALİZ

Olay yerine takviye ekip talep eden otogardaki görevli emniyet personeli şahsı gözaltına aldı. Emniyet kaynaklarından alınan bilgilere göre şahsın Şanlıurfa’ya bilet aldığı ve yanında 3 valiz bulunduğu öğrenildi. Terörle mücadele ekipleri valizler içerisinde kimileri patlayıcı yapımında kullanılabilen çeşitli materyaller tespit etti. Bavullarla birlikte Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şahsın erkek olduğu, tek başına yolculuk yaptığı ve Şırnak nüfusuna kayıtlı olduğu iddia edildi. Olay sonrasında otogarda güvenlik önlemleri artırıldı.

Medyapendik Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.