banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Eyyübiye Belediyesi Parkları Güzelleştiriyor



Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde bulunan parklarda vatandaşların yaşam şartlarını artırmak ve daha iyi vakit geçirmelerini sağlamak adına park, bahçe, çocuk parkı gibi yeşil alanlarda ağaçlandırma, dikim, çimlenme, budama, sulama, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Hava şartlarının da düzelmesiyle birlikte tempoyu artıran ekipler çimlenme çalışmasıyla ilçeye ayrıca estetik bir görünüm kazandırıyor.

Eyyübiye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak, Hayati Harrani Mahallesinde bulunan Şehit Astsubay Hakan Kanat Parkı’nda, çim biçme, kaldırım kenarındaki ve kaldırım üzerindeki yabani otları tırpan makinası ile temizleme çalışması yapıp daha sonra yabani otları ilaçladı. Ayrıca Şehit Astsubay Hakan Kanat Parkı’nda çimlendirme, fidan ve ağaçların sulaması yapıldı.

Vatandaşların hayat standardını yükseltmek ilçeye estetik görünüm kazandırmak adına yapılan çalışmalar bölge halkı tarafında da takdir topluyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti. Başkan Ekinci açıklamasında şunları söyledi:” Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte ekiplerimiz özellikle çimlendirme çalışmasıyla ilçeye estetik bir görünüm kazandırma amacında. Bunun yanında rutin çalışmalarla vatandaşlarımızın sıcak yaz aylarında dinlenip daha rahat ortamda vakit geçirmelerini sağlayacak çalışmalarımızda oluyor. Yine ilçe genelinde ‘Yemyeşil Eyyübiye’ hedefiyle hem yeni park alanları oluşturma hem de ağaç seferberliğiyle vatandaşlarımıza daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Eyyübiye oluşturmanın hedefindeyiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.