banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Vekil adayı İbrahim Keleşabdioğlu; Güçlü Şanlıurfa AK Parti ile olur

Kurulduğu günden bu yana AK Parti teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görev yapan Viranşehirli iş adamı İbrahim Keleşabdioğlu seçim çalışmaları çerçevesindewww.balikligol.com sitesine açıklamalarda bulundu.

 

AK Partinin kuruluşundan bu yana aktif çalışmalar yapan Keleşabdioğlu, son dönemde AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğini yaptı.

 

Mühendis olan iş adamı Keleşabdioğlu’nun en büyük hayali ise AK Partinin Yeni Türkiye hedefini yakalayıp huzur ve barış içerisinde bir Şanlıurfa ve bir Türkiye’nin bölgede ağabey ülke durumuna gelmesini sağlamak olduğunu ifade etti.

 

Mehmet Guli Aslan: Neden Milletvekili olmayı oldunuz?

İbrahim Keleşabdioğlu:  AK Parti bir dava partisi Büyük Türkiye davasını benimsemiş bir parti. Biz de içerisinde olduğumuz partimizde görev talep etmek adına ve Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil etmek adına bunu bir sorumluluk olduğunu düşündüğüm için aday adayı oldum.

 

Mehmet Guli Aslan: Büyük Türkiye dediniz. AK Parti Büyük Türkiye yolunda neler yapıyor?

İbrahim Keleşabdioğlu:  Büyük Türkiye yolunda bir hedeftir. Bizi bu hedefe taşıyan ise, Demokrasi anlamında güçlü olmak, ekonomide, hukukta ve üretimde güçlü olmaktır. Uluslara arası güçlere boyun eğmemektir. Uluslar arası arenada büyük güç olmaktır. Kendi ülkesinde birliği ve barışı sağlamının toplamıdır büyük Türkiye… ben de bu Büyük Türkiye yolunda hizmet edebilmek için aday oldum.

 

Mehmet Guli Aslan: Daha önce sadece teşkilatlarla yapılan bir temayül vardı. Ama bu seçimde hem teşkilatları hem de STK’ları temayüle tabi tuttu bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

İbrahim Keleşabdioğlu:  Şimdi AK Parti Türkiye’de bir çok ilki yaptı. Bu da kendi alanında bir ilk oldu. Onun için AK Parti ilklerin partisidir diyoruz. Bu olması gereken bir şeydir. Sivil Toplum Kuruluşları toplumumuzun mozaiğidir. Sermaye kuruluşları, esnaf odaları ve değişik alanda bir araya gelip oluşturulan TSK’lar bu seçimde oy kullanıyorlar. Ben onların oylarının önemli olduğunu düşünüyorum. Bugün bu seçim bir nevi fikirlerinin sorulmasıdır. Bu olması gereken bir şeydir. Keşke tüm  siyasi partiler bu yola başvursa diyorum.

 

Mehmet Guli Aslan: Şanlıurfa’daki STK’ları nasıl buluyorsunuz?

İbrahim Keleşabdioğlu:  Şanlıurfa’da bazen duyuyorum, STK’ların sayısının fazlalığından yakınmalar oluyor. Ben daha da fazla olmasını istiyorum. Eğer insanlar herhangi bir konuda bir şeyi kendine dert edinmiş bir topluluk varsa bunu bir tüzel kimliğe kavuşturmasından daha doğal ne olabilir? Şu da bir gerçek ki bir hedefe kilitlenen STK’lar her zaman için memlekete faydalı olmuşlardır. Faydalı olan var. Olmayan var. Ama zararı olan yok. Bırakın daha da fazla olsunlar.

 

Mehmet Guli Aslan: Seçim Sürecini nasıl değerlendiriyorsunuz?

 

İbrahim Keleşabdioğlu:  Ben süreci çok olumlu buluyorum. Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Bu seçim bunun için çok önemli. Türkiye her alanda güçlü olmak istiyorsa bu ancak AK Parti ile olur. Önümüzde bir anayasa değişiklik çalışması var. Başkanlık seçimi çalışmaları var. Sistem artık bu yapıyı kaldırmıyor. Yeni Türkiye için yeni bir anayasa yeni lazım. Onun için tüm vatandaşlarımıza diyorum. AK Partinin arkasında duralım. Ak Parti ile geleceğe yürüyelim…

haber: www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.