banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Harran Üniversitesi Urfa büyükşehir belediyesi Eğitim

Urfalı çocuklardan İsrail terörüne lanet yürüyüşü

Şanlıurfa İHH binlerce çocuk ve yetim ile Eyyüp Peygamber Caddesi’nde basın açıklaması yaptı. Program Hazreti Eyyüb(as) Camii'nde cemaatle kılınan öğle namazı ile başladı. Namazın hemen ardında çocuklar/yetimler Gazzeli çocuklar ölmemesi için Eyyüp Peygamber Caddesi'nde basın açıklaması yapıp dualarda bulundular.

Basın açıklamasını Şanlıurfa İHH Ortaokul Yetim Birimi'nden yetim çocuk Mehmet Felhan Türkçe ve Suriyeli Helen İbrahim ise Arapça okudu.

Açıklamada sık sık Gazze-Mısır Refah Sınır kapısının açılmasının önemine vurgu yapıldı ve çocuklar çeşitli dövizler taşındılar.

Aynı programda çocuklar Kuzey Irak'ta şehid edilen askerlerimiz için de basın açıklaması yapıp teröre lanet okudular, şehitler ve yakınları için dualar ettiler.

İHH İl Başkanı Behçet Atila katılan tüm çocuklara ve ailelerine teşekkür etti.
İl Müftüsü Ramazan Tolun'un yaptığı dua ile program sona erdi. (RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.