banner2
Öne Çıkanlar Ayşegül Yıldızdan boşanıyor mu? Türkiye Şanlıurfaspor Darıca Gençlerbirliği Ayak Sağlığı

Şanlıurfa, Kudüs için yürüdü

Şanlıurfa'da "Kudüs ve Aksa Tufanı" yürüyüşüne binlerce insan katıldı..

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Şanlıurfa'da “Aksa Tufanı'na destek” yürüyüşü düzenledi.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, siyonist işgal rejiminin Gazze'de işlediği katliam ve soykırımı tel'in etmek amacıyla düzenlediğpi yürüyüşe binlerce vatandaş katıldı.


HÜDA PAR öncülüğünde Fatih Sultan Mahallei'nde bulunan Ali Şelli Parkı'nda toplanan binlerce vatandaş “Aksa Tufanı'na Destek” adıyla Rabia meydanına kadar yürüyüş düzenlendi.

Polisin sıkı güvenlik önlemi aldığı yürüyüşte, Filistin bayrakları açıldı ve sık sık "Filistin'e selam direnişe devam" sloganları atıldı. Burada konuşan Milletvekili Sekan Ramanlı: "Bugün Filistin’le dayanışmamızı, adı gibi ŞANLI olan Urfa halkımız ile birlikte haykırdık. Filistin ve Mescid-i Aksa konusunda yalınayaklı mücahitlerle ve mazlum halkımızla gurur duyduğumuz gibi İslam ülkelerini yöneten hükümetlerimizle de gurur duyacağımız günleri görmek ümidiyle!" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.