banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Mustafa Ceceli'den Şanlıurfa'da konser VİDEO ve FOTOĞRAFLI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yarı yıl tatili öncesi Ünlü Sanatçı Mustafa Ceceli’yi Urfalı gençlerle buluşturdu.

 

            GAP Arena Kapalı Spor Salonunu konserden saatler  öncesinde doldurarak etkinliğe yoğun ilgi gösteren gençlere hitap eden Başkan Güvenç, mahalle ziyaretleri esnasında bir öğrencinin karne hediyesi istemesi üzerine ünlü Sanatçı Mustafa Ceceli’yi Şanlıurfalılarla buluşturduklarını söyledi. Haftasonu karne alacak olan ögrencileri tebrik eden Başkan Güvenç, yarı yıl boyunca des çalışan öğrencilerin bu hak ettiğini kaydetti.

           

            Gençlerin büyük teveccühü ile GAP Arena Kapalı Spor Salonuna giriş yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç’e gençler sevgi gösterisinde bulundu.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

Başkan Güvenç, Konser Öncesi Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

 

Salonu dolduran gençlere karanfil dağıtan Başkan Güvenç, TEOG sınavında  Şanlıurfa genelinde dereceye giren 66 öğrenciye kol saati ve kalem seti hediye etti.

 

Güvenç Mahalle Gezisinde Karşılaştığı Öğrenciyi Kırmadı

 

            Mahalle gezisi sırasında karşılaştığı  ve kendisinden karne hediyesi isteyen küçük Behran’la sahneye çıkan Başkan Güvenç, “Bu konseri küçük öğrencimiz Behran’a borçluyuz. Behran ve Siraç bizden yarı yıl hediyesi istedi. Onun isteğini kırmadık, bu gün sizleri Mustafa Ceceli’yle buluşturduk. Bir sezon çalıştınız şimdi eğlenme ve dinlenme zamanı. Sizleri çok seviyoruz. Bizim için çok önemlisiniz” şeklinde konuştu.

 

Daha sonra Ünlü Sanatçı Mustafa Ceceli sahne alarak birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.

 

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ve performansı ile gençleri büyüleyen Ceceli, Şanlıurfa’da olmaktan, gençlerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere tek tek teşekkür etti.

 

Urfalı Sanatçı İmparator İbrahim Tatlıses’in memleketinde olupta ondan bir eser seslendirmeden gitmenin mümkün olamayacağını kaydeden Ceceli, İmparator’a selam gönderdi ve ‘Mutlu Ol Yeter’ isimli türküsünü seslendirdi.

 

Davullu, darbukalı showlarıyla salondaki gençleri coşturan Mustafa Ceceli’nin bir çok parçasına gençlerde ederken gençler, Başkan Güvenç’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.