banner2
Öne Çıkanlar Galatasaray Türkiye Ahmet Fidancı Onikiler Sınav Hazırlık Merkezi Kültür ve Turizm Yolu

KISAS MAHALLESİ’NDE HUMMALI ÇALIŞMA

Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerdeki yol yapım ve yol açma çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Kısas kırsal Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarının bittiği alanlarda üst yapı çalışmaları başlattı. Kilitli beton parke döşeme çalışmaları başlatan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bu çalışmalarını kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.

Başkan Fevzi Demirkol’un “kırsalla merkez arasında fark kalmayacak” talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt yapısı tamamlanmamış ve acil ihtiyaç bulunan alanlarda da stabilize çalışması başlattı. Kamyonların boşalttığı malzemeler, silindir ve greyderler aracılığıyla düzeltiyor. Bu çalışmalarla kışın oluşacak çamurlu yolların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Eski belediyelerin bıraktığı eksiklikleri Haliliye Belediyesi’nin şuanda tamamladığını ifade eden Kısas Mahalle Muhtarı Bakır Yılmaz, Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ederek, şunları söyledi:
“Bizim bazı eksik yollarımız vardı. Şuanda o eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar başlatıldı. Haliliye Belediyesi’ne ve Belediye Meclis Üyeleri’ne çok teşekkür ediyorum. Eski belediyelerin eksiklerini şuanda Haliliye Belediyesi tamamlamaktadır. Şuanda çalışmalar göründüğü gibi devam ediyor. Bu çalışmalarda emeği olanlara teşekkür ederim.”

Anahtar Kelimeler:
BelediyeHaliliyeKısas
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.