banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırgızistan’da

Eşi Emine Erdoğan’ın da kendisine refakat ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bişkek Manas Uluslararası Havalimanı’nda Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov ve eşi Aygül Ceenbekov tarafından resmî törenle karşılandı.


Şeref Salonu'nda düzenlenen törende; iki ülkenin millî marşlarının çalınmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tören kıtasını selamladı. Törenin ardından heyetlerini birbirlerine takdim eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov, baş başa görüşmelerini gerçekleştirmek ve Türkiye-Kırgızistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin 4. Toplantısı’na başkanlık etmek üzere Devlet Konukevi’ne geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kırgızistan ziyaretinde; eşi Emine Erdoğan’ın yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ve MİT Başkanı Hakan Fidan eşlik ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.