banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

AK Aday Cevheri; “Vatandaşlar huzur istiyor’’

Yaklaşan seçimler öncesi “Her vatandaşımıza dokunacağız” söylemini hayata geçiren AK adaylardan Mehmet Ali Cevheri’nin son durağı Karaköprü ilçesi oldu. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında; Apaydın, Çakmak, Millisaray, Düger, Bahçeli ve Yığınak mahallelerine âdete çıkarma yaptı. AK aday Cevheri vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
AK aday Cevheri’ye Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri Halil Yetkin, Bekir Sıtkı Akyol ve partililer eşlik etti.
Aday Cevheri Yığınak kırsal Mahallesinde Karaköprü Belediyesi tarafından açılışı gerçekleştirilen çok amaçlı tesisin kurdele kesim törenine katıldı. Ziyaret ettiği mahallelerde mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve talepleri dinleyen AK aday Cevheri, “Gittiğimiz her yerde gördüğümüz şey; vatandaşlarımızın istikrar ve huzurdan yana tavır aldıklarını görmek oldu. Vatandaş huzur istiyor. Değerli büyüğümüz, çok sevdiğim Osman Badıllı amcam bizim yanımızda. Kendileri bizim Yığınaktaki tesisimizin açılışına katıldılar. Ben Osman Badıllı amcamızın göğsüne AK Parti rozeti takmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.