ŞANLIURFA ÖNDER MUHİTTİN AKICI BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

2025-2026 Eğitim öğretim yılının başlamasından dolayı Şanlıurfa ÖNDER il Başkanlığı olarak ilçe Başkanlar koordinasyon toplantısı düzenlendi.
Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürlüğü gerekli desteğiyle düzenlenen toplantıya, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü ve Din Hizmetleri Şube Müdürü de hazır bulundu.
ÖNDER İl başkanı Muhittin Akıcı yeni Eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dilerken ÖNDER olarak İmam-Hatip ortaokulu ve İmam-Hatip liselerindeki sorunların il milli eğitim müdürlüğünün nezdinde ve gerekirse bakanlık nezdinde çözülmesi için fikir alışverişinde bulunduk. il milli eğitim müdürümüzün toplantıya iştirak etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
13 ilçe başkanın katılımıyla düzenlenen Kordinasyon toplantısında ilçe baskanları ilçeleri ile ilgili sorun ve önerileri sundular il milli eğitim müdürü Asım Sultanoğlu; ilde çözülebilecek soruları çözeceklerini Ankara’da çözülmesi gereken soruların da Ankara’ya iletilceğini söyledi.
ÖNDER'in yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ilçe başkanlarına ve il başkanı Muhittin Akıcı'ya teşekkür etti. Din Hizmetleri Şube müdürü Aykut Kurtoğlu bey de ÖNDER in eğitim ve öğretime gönüllü olarak büyük destek sunduğunu bu vesileyle ÖNDER ilçe başkanlarına ve ÖNDER il başkanına yapmış oldukları çalışmadan dolayı teşekkür etti.