banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfaspor'a Sessiz Sedasız kaynak aktardılar

Ekonomik sıkıntılar yaşadığı ve hükümetten parasal destek alamadığını her platformda dile getiren Şanlıurfa Belediyesi tek kalemde kamuoyundan gizli bir şekilde Şanlıurfaspor'a 1 buçuk trilyonluk kaynak aktardı

Belediye encümende bulunan 5 üyenin kararı ile Şanlıurfaspor'a geçen hafta 1 buçuk trilyon para yardımı yapılması duyumu üzerine konuyu teyit etmek için encümen üyelerini aradık. Encümen üyelerinin bize yaptıkları açıklamaları aynen yayınlıyoruz.

 

 İşte o açıklamalar;  Rezan İbrahimpaşa; "Şuan müsait değilim. Eğer isterseniz daha sonra yüz yüze görüşelim" dedi.

Mehmet Ataş; "Evet, Bu konu encümen olarak bize geldi ve biz de imzaladık." Dedi.

En temkinli açıklama ise Mehmet Moğol'dan geldi. Moğol; "Başkan yardımcısı İbrahim Güllüoğlu; Fenerbahçe ve Trabzonsporun burada yaptıkları kupa maçını örnek göstererek; neden Şanlıurfaspor Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynayacak seviyeye gelmesin, belediye olarak üzerimize düşeni yapmalıyız dedi. Ben vicdanen rahat olmasam da imzaladım." Diye konuştu.

 

Konu hakkında görüştüğümüz Eski teknik direktör ve Spor yazarı Selahattin Demir; Bu yardım aslında Şanlıurfaspor'a sezon öncesi bir destek değildir. Bu yardım hazırcılığa alıştırıyor. Balık vermeyin, balık tutmasını öğretin en büyük iyiliği yapmış olursunuz. Kurumsallaşmasını sağladığınız bir kulüp hem başarılı olur hem de Şanlıurfa'nın gençlerini barındıracak duruma gelir.

Belediyenin yaptığı bu yardım fakir fukaranın parası. Belediye çar çur yapamaz. Eğer Şanlıurfaspor'u seviyorlarsa ceplerinden versinler. Neden Şanlıurfalı tüyü bitmemiş yetim parasını veriyorlar ki?

Şuan da Şanlıurfa belediyesine bağlı gıda bankası kapalı ve "Belediyenin maddi destek olanağı olmadığı için Ramazan ayına kadar kapalı" olacak açıklaması var. Bu 1,5 katrilyon ile bin beş yüz gıda paketi yapılır ve bin beş yüz aileye yardım yapılabilirdi. Veyahut halka faydalı olacak başka bir şekilde değerlendirilebilirdi.

Ayrıca geçen dönem üzerinde fırtınalar koparılan "Şanlıurfaspor yararına su abonelerine 1 TL zam" tartışması vardı. Eğer Su abonelerine öyle bir zam yapılsa ayda takriben 70 bin lira gelir elde edilecekti. Bu şekliyle 20 aylık gizli bir zam yapılmış oldu.

Bu yöntemlerle başarı beklenemez. Ne belediye iflah olur nede Şanlıurfaspor. Hak hukuk ne gerektiriyorsa ona uyulsun." diyerek olaya sert tepki gösterdi.

www.balikligol.com ÖZEL HABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.