banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Toru ve Karageçili ailesinin mutlu günü

Toru ve Karageçili ailesinin düğününe yaklaşık iki bin kişi katılım gösterdi.

Mevlütlü düğünde davetlilerden Ak parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Akyürek, Karaköprü belediye başkanı Metin Baydilli,Ticaret sanayii odası başkanı İbrahim Halil Peltek,Ticaret sanayii odası meclis başkanı Ahmet Altun,Şanlıurfa Baro başkanı Ahmet Tüysüz,Bezikiler sosyal yardımlaşma derneği başkanı Ömer Kara,Ak parti eski meclis başkanı Mustafa Yavuz,Belsan Genel müdürü Nusret Urmak,Ak parti Şanlıurfa büyükşehir belediye meclis üyesi Metin Çadırçı, Tümsiad başkanı Sadık Sade iş adamlarından Abdurahman Yaşar,Ferit Çakmaklı,Adnan Çakmaklı,Suphi Bucak,Aziz Çayırcıoglu, İbrahim Tatlıses’in torunu Mert Tatlıses,iş dünyası ,Siyasetçi,Stk başkanları,Kanaat önderleri Gazeteciler ve muhtarlar dügüne katılanlar arasındaydı.Mevlutlü düğünde iş adamı İbrahim Toru gelen misafirleri teker teker kapıda karşıladı.

Düğünde davetli misafirlere pilav üstü et ve zerde ikram edildi.İş adamı ibrahim Toru yaptığı açıklamada öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarıma ve akrabalarıma çok teşekkür ediyorum. Kardesim Salih Toru’ya ve gelinimiz Cemre’ye bir ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi. Mevlutlu düğün sonrası genç çiftlerle davetli misafirler hatıra fotoğrafı çekerek sona erdi.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.