banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haber Urfa Haberleri

Suruç Kırsalında Asfalt Çalışması Yapılıyor

Tüm ekipleriyle kırsala çıkarma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Suruç ilçesindeki birçok mahallede Altyapı ve Sathi Kaplama asfalt yol çalışmasını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler ilçe genelinde sathi kaplama asfalt, stabilize yol yapım, bakım- onarımın yanı sıra yeni yollar ve yeni bulvarlar açmaya devam ediyor. 

Çalışmalar kapsamında Suruç ilçesinde Büyük Ziyaret, Küçük Köprülü, Kubat, Belirti, Buğdaycıl, Aşağı Oylum, Dikmetaş ve Küçük Ova Mahallesinde, asfalt öncesi stabilize yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler bir yandan da diğer kırsal mahallelerde sathi kaplama asfalt çalışmasını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Suruç İlçesinde Kırsal Mahallelerinde başlatılan asfalt çalışmalarından dolayı bölge muhtarları Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.