banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Sanlıurfa Haber Urfa Haber Urfa Haberleri

Özyavuz  ve Dağyar ailesinin mutlu günü

Harran otelinde olan düğün töreninde mevlüt şerif okunarak ve ilahilerle başladı. Şanlıurfa Harran Otelinine yaklaşık 1000 davetli katıldı. Şanlıurfa belediye başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba yaptı nikah şahitliğini Ak Parti Milletvekili Abdulkerim Gök, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, yardımcıları Ahmet Al, Mahmut Kırıkçı, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve Harran Bölgesinin Kanaat Önderi Hacı Mahmut  Özyavuz yaptı. Harran otelinde davetliler arasında Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu,İl Jandarma Alay Komutanı Selman Kömürcü,Ak Parti Milletvekili Abdülkerim Gök,Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Erkan Sözen, Emin Demirkol, İl Yönetiminden Cemil Çadak, Metin Çadırcı, Haci Yaygın, Mahmut Uğurlu, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri,Ak Parti Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz,Şanlıurfa Mhp İl Başkanı İbrahim Özyavuz,İş adamı Hasan Erik, İş adamı Şerdil Karahan,İş adamı Haçım izol, bürokrasi ve iş dünyası düğüne katılanlar arasındaydı.

Kirveliğini’de Harran kanaat önderi Hacı  Mahmut Özyavuz yaptı. Ak parti belediye meclis üyesi Mehmet Özyavuz; “Öncelikle bugün benim mutlu günüm oğlum Müslüm’ü evlendiriyorum burada bizleri yalnız bırakmayan dostlarıma ve akrabalarıma çok teşekkür ediyorum ayrıca oğlum Müslüm ve gelinim Şaziye’ye bir ömür boyu mutluluklar diliyorum ve  herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Gelin ve damat ile davetli misafirlerle hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.