banner2
Öne Çıkanlar ilçe Başkan Suriye trafik kazası Diyarbakır

Murat Yazar'ın mutlu günü

Şanlıurfa Hacı Bekir Sofrasında olan sünnet merasimi davul zurna eşliğinde oldukça eğlenceli geçti. Sünnet merasimine davetli misafirlerden CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro ile katılırken, CHP Eski İl Başkanı Ahmet Öncel, CHP Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncel, İş adamı Galip Yazar, Talip Balak ve çok sayıda siyasetçi ve iş adamı sünnet merasimine katılanlar arasındaydı.

İş adamı Murat Yazar’ın oğlu Abdülkadir Servan'ın kirveliğini ise CHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik yaptı. CHP İl Sekreteri olan genç iş adamı Murat Yazar yaptığı açıklamada öncelikle burada bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve arkadaşlarımı çok teşekkür ediyorum.

Bizleri bu mutlu günümüze yalnız bırakmayarak buraya kadar gelen misafirlerimiz bizleri ziyadesiyle onurlandırdılar ve başta kirvem Mehmet Özçelik’e bizleri kırmadıkları için kendisine ve ailesine şükranlarımı sunuyorum ve herkese saygılar sunuyorum dedi.

Kirvesi CHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, ise burada başta kardeşim Murat Yazar’a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum ve buraya kadar gelen misafirlerimize hepsine çok teşekkür ediyorum.

Sünnet merasimi daha sonra takı törenine geçilerek davetli misafirlerin takı takmak için birbirleriyle kıyasıya yarıştılar... Akabinde ise davetli olan misafirler hatıra fotoğrafı çekerek sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.