banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Milletvekili Kaçar'ın mutlu günü

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekillerinden Mahmut Kaçar’ın kardeşi İsa Kaçar, Vali konağı düğün salonunda hayatını İş Adamı Hasan Demir’in kızı Özlem Demir ile birleştirdi. Kaçar ve Demir ailelerinin Mevlitli düğün merasimine Şanlıurfa Ak PartiMilletvekillerinden Seydi Eyüpoğlu, Halil Özcan, Abdulkerim Gök, Ak Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, Belediye Başkan Yardımcısı Habip Arslan, İbrahim Güllüoğlu, Mahmut Kırıkçı,  İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Konuklu Belde Belediye Başkanı Halef Yıldız, Ak Parti Merkez ilçe Eski Başkanı Mustafa Zahit, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, TSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Mersavi Aşireti reisi Fevzi Karataş ve çok sayıda davetli katıldı.

Akşam saatlerinde başlayan düğün merasimi konukların salona gelmesiyle başladı. Damat İsa Kaçar’ın Ağabey’i Milletvekili Mahmut Kaçar salona gelen konukları kapıda karşılayarak misafir etti. Bol siyasetçinin buluştuğu akşamda, ilahiler seslendirildi. Ardından İl Müftü yardımcısı Mustafa Erdem tarafından dualar okunarak genç çifte vaazlar verildi.

Genç Damadın Ağabey’i milletvekili Mahmut Kaçar, konuklara bir konuşma yaparak, ‘bizleri burada yalnız bırakmadığınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, genç çifte bir ömür mutluluklar diliyorum’ dedi.

Okunan ilahi, dua ve yapılan konuşmanın ardından İsa ve Özlem çifti nikâhları kıyılmak üzere salona geldi. Nikâhlarının kıyılması için Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba nikâh memurluğunu yaptı. Genç çiftin şahitlikleri ise Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, Halil Özcan, Abdulkerim Gök ve Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez oldu.

Başkan Fakıbaba’nın kıydığı nikah sonrası imzalar atılarak genç çift bekarlığa son verdi. Milletvekili Seydi Eyüpoğlu ve Halil Özcan, gelin ve damata birer altın hediye etti. Gerçekleşen nikâh töreni sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.