banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Birecik

Meteoroloji açıkladı: Hava sıcaklığı artacak

Hava sıcaklığının bugün ülke genelinde 2 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı 2-5 derece artacak

Hava sıcaklığının bugün ülke genelinde 2 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının Çarşamba gününe kadar artmaya devam edeceği, günün en yüksek sıcaklıklarının ise mevsim normallerinin 10-15 derece üzerinde gerçekleşeceği bekleniyor. Çarşamba’dan itibaren ise yağışlı sistem ile birlikte hava sıcaklıklarının batı bölgelerden başlayarak doğu bölgelere doğru azalarak mevsim normalleri civarına ineceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle güney, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde kuzey, Karadeniz kıyılarında doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Bölgelerde hava:

Marmara: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Hatay çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeybatı kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Batman çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Bazı illerde hava nasıl olacak?

İstanbul: Parçalı bulutlu 8/17

Ankara: Az bulutlu ve açık 4/21

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 11/23

Adana: Az bulutlu ve açık 12/26

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 7/20

Batman: Az bulutlu ve açık 6/20

Van: Az bulutlu ve açık 1/9 (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.