banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Sanlıurfa Haber Urfa Haber Urfa Haberleri

Kızıldemir ve Gündoğdu ailesinin mutlu günü

Kızıldemir ve Gündoğdu ailesinin düğününe yaklaşık ikibin kişi katıldı. Karaköprü belediye başkan yardımcısı İsa Kızıldemir davetli misafirleri kapıda karşıladı.

Tasavuf musikisi eşliğinde misafirler ağırlandı. Daha sonra nikah törenine geçildi. Nikahı karaköprü belediye başkanı Nihat Çiftçi kıydı. Nikah şahitliğini ak parti il başkanı Yusuf Eğilmez, Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Ekinci,İş adamı Nihat Yıldırım nikah şahitliğini yaptılar.

Mevlütlü düğüne davetli misafirlerden Şanlıurfa vali yardımcısı Uğur Sezer,Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz,Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık,Haliliye belediye başkanı Fevzi Demirkol, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Ak parti il yönetimi, Ak parti meclis üyeleri, Ak parti ilçe başkanları ve çok sayıda siyasetçi iş dünyası ve düğer aşiretine bağlı mensuplar düğüne katılanlar arasındaydı.

Genç çiftlerin kirveliğini Düğer aşireti reisi Hacı Ahmet Ataş üslendi. Karaköprü belediye başkan yardımcısı İsa Kızıldemir; "Öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarıma ve akrabalarıma şükranlarımı sunuyorum ve oğlum İbrahim Halil Kızıldemir’e gelinim Melek’e bir ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.