Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_v3glt7o4smdrv9rlfumq7tdgg3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Haliliye Kaymakamı Metin Esen'den Şehit Ailelerine ziyaret haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Haliliye Kaymakamı Metin Esen'den Şehit Ailelerine ziyaret

Şanlıurfa Haliliye İlçe Kaymakamlığı  tarafından düzenli olarak gerçekleştiren vatandaşla buluşma kapsamında, şehit aileleri ziyaretleri 2020 yılı Mart ayı içerisinde Şehit Samih BAYSUĞ, Şehit Hasan POLATTİMUR, Şehit Mahmut KURT, Şehit Kemal BEYAZTAŞ , Şehit Kemal DEMİR ve Şehit Şükrü YAVUZ'un ailelerine ziyaretler gerçekleştirildi.

Kaymakamlığın çeşitli kurumlardan temsilcilerin bulunduğu heyet marifetiyle gerçekleştirilen ziyaretlerde, ailelerimizin herhangi bir sorun, talep ve ihtiyaçlarının olup olmadığı soruldu. Şehit Ailelerinin talepleri gereği yapılmak üzere tek tek kaydedildi. Şehit Aileleri ziyaretten dolayı memnuniyetlerini bildirdiler.

Devletimizin, daima Şehit ailelerinin yanında olacağının bir ifadesi olarak gerçekleştirilen söz konusu ziyaretlerin, düzenli olarak devam edeceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.