banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Berdan Mardini, Paydaş ailesinin sünnet şöleninde coşturdu

Sünnet merasimine sanatçı Berdan Mardini’nin birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe şarkılar seslendirerek sünnet töreninine renk kattı. Sanatçı Berdan Mardini davetli misafirlerle davul zurna eşliğinde piste halay çekti.

Deniz Paydaş’ın kirveliğini iş adamı Remzi Bucak ile iş adamı Memet İzol yaptı. Kirvelerinin piste çıkmasıyla davetli misafirler tarafından dolarları üzerine saçtılar, zaman zaman atılan  dolarları görevliler toplamak için  izdiham yaşadı.


İş adamı Halil Paydaş,İş adamı Osman Bucak,iş adamı Mehmet Erkan,iş adamı Hamit İzol,iş adamı Yaşar Hamidanoğlu,iş adamı Haçım İzol,iş adamı Cengiz İzol,iş adamı Bülent Paydaş,Chp il yönetinm kurulu Aydın Paydaş,Chp il başkan yardımcısı Memet Özçelik,iş adamı Mirhan İzol,İş adamı Necmi hekimoğlu,iş adamı Vedat Paydaş ve iş dünyasından ünlü isimler sünnet törenine katılanlar arasındaydı.


İş adamı Deniz paydaş’ın yapmış olduğu açıklamada; "Öncelikle bugün çok mutluyum çocuklarımı sünnet ettiriyorum bu güzel ortamda bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum ayrıca kirvelerim Remzi Bucak ve Memet İzol kardeşime bizleri kırmadıkları için her ikisinede ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.