banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Sanlıurfa Haber Urfa Haber Urfa Haberleri

Arslan ailesin mutlu günü

Şehitlik Çalık Düğün Salonunda düzenlenen düğün merasimi yaklaşık 1000 kişinin katıldı. Nikah şahitliğini Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Mevlevihane Camii Külliyesi, yönetim kurulu başkanı Hafız Kasım Sezer şahitlerin ve davetlilerin huzurunda nikahını Karaköprü Belediye Başkanı Mettin Baydilli kıydı.

Kendisinin de fahri Mersavili olduğunu Belirten Bakan Faruk Çelik, genç çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını çifte verdi.

Mutlu günlerinde hem akrabalarının hem de dostlarının mutluluklarına ortak olduğunu belirten damadın babası Karaköprü Belediye Meclis Üyesi İbrahim Arslan; “Burada bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Amcası olan Şanlıurfa eski Belediye Başkan Yardımcısı ve eski Şanlıurfaspor Başkanı Habib Arslan ise tüm misafirlere teşekkür etti. 

 

Haber: www.balikligol.com

VİDEO

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.