banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

4 BİN SURİYELİ MİSAFİRE ÇORBA İKRAM ETTİLER

 

Başlatılan çalışmalar kapsamında Suriyeli misafirlerin diğer ihtiyaçlarına yönelik de tespitlerde bulunan Büyükşehir ekipleri, sabahın erken saatlerinde Suriyeli Misafirlerin yaşadığı söz konusu Yaşam Merkezinde kurduğu mobil çorba evleriyle 4 bin kişiye sıcak çorba ikramında bulunmaya başladı.

Geçtiğimiz gün Akçakale İlk Adım Yaşam Merkezi'nde 550 Suriyeli aileye battaniye yardımında bulunan Büyükşehir Belediyesi, bu gün de 4 bin kişiye ikram ettiği çorba ikramını her gün sürdürecek.

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde 12 çorba evi ve 6 adet ikram çeşmesiyle her gün 23 bin sıcak çorba ikramında bulunana Büyükşehir Belediyesi, hizmetleriyle vatandaşların takdirini topluyor.

VATANDAŞLAR'DAN TEŞEKKÜR

Çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar, " Allah razı olsun bu soğuk havalarda sıcak çorba içiyoruz. Güzel bir çalışma, hizmetlerden çok memnunuz ve devam etmesini istiyoruz. Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa merkez ve ilçelerde sabah 05.00 - 08.00, üniversiteler kapsamında ise 06.00 - 09.00 saatleri arasında çorba ikramında bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.