ŞUGİADlı iş adamları Mavi Tur ile yaza merhaba dedi
Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD) üyesi işadamları Mersinin koylarında denize girip tüplü dalış yaptılar.

Kızkalesinden tekneye binen Şanlıurfalı işadamları, Maceraperest Doğa Sporları Okulunun eğitmenleri nezaretinde ilk dalışı Altın Orfoz ve Yapraklı Koyunda yaptılar. Başkanlar, Mercanlar, Ahtapotlar, Köpek Balıkları ve Yunuslar grubu olarak beşerli dalış yapan işadamları farklı balık türlerinin yanı sıra mağara dalışları gerçekleştirdi.
İşadamlarının mağarada heyecanlı dakikalar geçirdiğini söyleyen Maceraperest Doğa Sporları Okulu Kurucu Eğitmeni Salih Mutlukaya, İşadamlarımız 25er dakika süren ve 6 metre derinlikte gerçekleşen dalışları başarı ile tamamladılar. Yarım saatlik bir eğitim almalarına rağmen hata yapmadan dalışlarını tamamladılar. dedi.

İŞADAMLARI İÇİN MANGALIN BAŞINA GEÇTİ
Öğleden sonraki dalışların; Akyar Koyunda muhteşem su altı güzellikleri ile egzotik bir ortamda gerçekleştirildiğini kaydeden ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu da, kendileri için çok keyif verici bir deneyim olduğunu söyledi. Tüple dalan ve Mersinin mavi sularında yüzerek yorgun düşen ŞUGİADlı işadamları için mangalın başına da geçen Başkan Öksüzoğlu, etleri pişirerek tek tek ikram etti. Üyelerin birbirleri ile kaynaşması için bu tür organizasyonları daha sık yapacaklarını da kaydeden Başkan Öksüzoğlu, İş stresinden bunalan üyelerimizi çeşitli sosyal aktivitelerle rahatlatmaya çalışıyoruz. Bunlardan bir tanesi de Mavi Tur organizasyonuydu. Önümüzdeki günlerde Karadenizin muhteşem güzelliklerle dolu yaylalarını da ziyaret edeceğiz. ŞUGİADı takip edin stressiz bir iş hayatı yaşayın. diye de çağrıda bulundu.
www.balikligol.com