TÜGVA Şanlıurfa Yaz Okulu’nda Görkemli Kapanış: 35 Bin Genç Final Programında Buluştu

TÜGVA Şanlıurfa İl Temsilciliği’nce düzenlenen Yaz Okulu, 11 Nisan Stadyumu’ndaki dev finalle sona erdi; TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci’nin de katıldığı programda 35 bin öğrenci konserler ve gösterilerle unutulmaz bir akşam yaşadı.

TÜGVA Şanlıurfa Yaz Okulu’nda Görkemli Kapanış: 35 Bin Genç Final Programında Buluştu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şanlıurfa İl Temsilciliği tarafından yaz sezonu boyunca sürdürülen Yaz Okulu projeleri, “Renklensin Yaz Okulumuz” temasıyla düzenlenen dev final programıyla tamamlandı. 11 Nisan Stadyumu’nda (GAP Arena) gerçekleşen kapanış etkinliğinde yaklaşık 35 bin öğrenci bir araya gelerek yaz boyunca edindikleri birikimleri ve dostlukları taçlandırdı.

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci de Katıldı

Saat 18.00 itibarıyla başlayan ve yoğun katılıma sahne olan programa TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci katılarak gençlerin coşkusuna ortak oldu. Yaz dönemi boyunca spor, eğitim, kültür ve değerler eğitimi alanında yürütülen faaliyetlerin ardından düzenlenen organizasyon, kentin en geniş katılımlı gençlik etkinliklerinden biri olarak kayıtlara geçti.

Müzik, Işık Gösterileri ve Kortej Geçidi

Öğrencilerin unutulmaz bir akşam yaşadığı final gecesinde sahne alan sanatçılar Fadıl Aydın ve Hasan Bayar, performanslarıyla tribünleri dolduran binlerce genci coşturdu. Konser programlarının yanı sıra özel ışık ve animasyon gösterileri izleyicilerden büyük alkış aldı. Etkinlik sahasına giriş yapan TÜGVA Mobil Yaz Okulu araç korteji ise görsel şölene renk kattı.

Yaz boyunca gerçekleştirilen tüm eğitim ve sosyal projelerin ödüllendirildiği ve on binlerce öğrencinin tek bir noktada buluştuğu organizasyon, yapılan gösterilerin ardından coşkulu bir atmosferde sona erdi.