banner2
Öne Çıkanlar haber Bozova Haliliye Belediye Harran Üniversitesi

Şanlıurfa'da Bilim ve Teknoloji şenlikleri
14 – 15 Mayıs 2012 tarihlerinde Osmanbey Kampusunda devam edecek olan Bilim ve Teknoloji Şenliğinde Şanlıurfa Belediyesi'de stand açtı.
E-Belediye, enteraktif Kent Harita Uygulamaları, E-İmar ve E-mezarlık Sistemi hakkında gelen ziyaretçileri bilgilendiriyor.
Yoğun ilgi gören Şanlıurfa Belediyesi standı hakkında açıklama yapan Bilgi İşlem Müdürü A. Akın Kılıç, şunları söyledi. “Şanlıurfa Belediyesi olarak Kent Bilgi Sistemi alanında yaptığımız çalışmaların vatandaşa birebir sunumu için düzenlenen bu tür faaliyetlerin çok yerinde olduğunu ve bu faaliyetlerin şehrimizde her yıl düzenlemesi gerektiğini düşünüyorum. Şanlıurfa özellikle bilişim alanında son yıllarda yapılan yeniliklerle ön plana çıkan şehir haline geldi. Şanlıurfa Belediyesi 2006 yılında kurulan Kent Bilgi Sistemi ile tüm Türkiye’de örnek belediye olma başarısına ulaştı. Hızla gelişen Bilim ve Teknolojinin gerisinde kalmamak için Şanlıurfa Belediyesi olarak sürekli çalışmaktayız. Bu alanda çalışmaya devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.