banner2
Tarih: 11.07.1995
Yer: Bosna - Hersek'te SREBRENİTSA Kampı
Birleşmiş Milletler kontrolünde, güya Hollandalı askerlerin güvenliğini sağladığı kampa silahlı Sırp katiller saldırdılar. BM'in Fransız generali emri ile Hollandalı askerler kılını kıpırdatmadı. Tam 11 gün sürdü katliam. Sırplar, silahsız, savunmasız 8372 Boşnak Müslümanı, çoluk çocuk demeden acımasızca katlettiler. Tam bir soykırım uyguladılar.
Yüreklere, bir çocuğun "Küçük çocukları küçük kurşunlarla öldürürler, değil mi anne?" sorusu kazındı.
BEN DAHİL, 1.5 MİLYAR MÜSLÜMAN YAŞARKEN OLDU HERŞEY...
Bugün Batı için büyük bir utanç, Müslümanlar için büyük bir acıdır.
Peki ders çıkardık mı?
İki ay önce Türkiye Yazarlar Birliği ile yaptığımız 10 günlük Balkan gezisi sırasında durumun bugün de hiç iyi olmadığını, Müslümanların büyük bir tehdit altında olduğunu gördük. Her an küçük bir kıvılcımın büyük bir savaşa dönüşebileceğini, bundan da en büyük zararı Müslümanların göreceğini, hatta Batılıların bu sefer Balkanları ikinci bir Endülüs'e dönüştürmek, yani İslam'ın buradaki bütün izlerini yok etmek niyetinde olduğunu gördük ve yazdık.
Arakan, Filistin, Doğu Türkistan, Suriye, Irak, Afganistan, Çeçenistan, Bosna, uzayıp gidiyor liste...
GAFLET UYKUSUNDAN NE ZAMAN UYANACAKSIN MÜSLÜMAN!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.