banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Yaz Kuran Kurslarında spor yapıyorlar


Proje kapsamında İl Müftü Yardımcıları Ahmet Altıok ve Şadiye Yılmaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldızı makamında ziyaret ederek, Şanlıurfa'da bulunan bütün kuran kursu öğrencilerinin tesislerden ücretsiz olarak faydalanmaları için protokol imzaladı.
Proje kapsamında uzman antrenörler tarafından verilecek eğitimler ile gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına yardımcı olacaklarını söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız,'' Geçen yıl başlatılan "Yaz Kur'an Kursları'nda Spor Yapıyoruz" projesi bu yılda tüm hızıyla devam edecektir .Camilerde ve Kuran Kurslarında çocuklarımıza spor yaptırmayı ve çocuklarımızı sosyal faaliyetler alanına çekmeyi çok önemsiyoruz. Bu yüzden İl Müftülüğümüz ile birlikte protokol imzalayarak bütün tesislerimizi ücretsiz olarak hizmetlerine sunduk" diye konuştu.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'inde şehirdeki tüm gençlerin spor yapmaya teşvik edilmesi ve kötü alışkanlıklardan koruma adına kendilerinden çalışmalar yapılmasını istediğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız,'' Bizde bu doğrultuda tüm ekibimle birlikte çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.