banner2
Öne Çıkanlar haber Bozova Haliliye Belediye Harran Üniversitesi

Vali Güvenç’ten Şanlıurfaspor İçin Destek Turları

Vali Celalettin Güvenç, daha önce gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından bugün de Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ile birlikte işadamlarını ziyaret etti.

Beraberindekilerle birlikte öncelikle Dempet’e giden Vali Güvenç, burada Bahattin Demir ile bir süre görüştü. Oynadığı ligde lider durumda bulunan Şanlıurfaspor ile ilgili bilgiler veren Vali Güvenç ve beraberindekiler son 6 maçını oynayacak olan Şanlıurfaspor için destek istediler.

Daha sonra Vema Limited Şirketini ziyaret eden Vali Celalettin Güvenç ve beraberindekiler burada Müslüm Yama ile de bir süre görüşerek, sarı yeşilli ekibe bu süreçte verilecek olan desteğin önemine değindiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.